İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. sıra milletvekili adayı Aydın Sezgin, İYİ Parti Kuşadası İlçe Teşkilat Binası’nın açılış töreni ve iftar yemeği organizasyonuna katıldı. Sezgin, 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğuna değinerek, “Türkiye’nin kurtuluşu bu seçime bağlıdır” dedi.
İYİ Parti Kuşadası Teşkilatı yüzlerce partilinin katılımıyla hizmete açıldı. Açılış törenine katılan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın 1. sıra milletvekili adayı Aydın Sezgin törende partililere hitap etti. Sezgin yaptığı konuşmada, “bu kadar özgür, bu kadar kardeş ve bu kadar renkli bir topluluğu görmek beni heyecanlandırıyor. İşte İYİ Parti budur. Bu coşkulu ve vatanperver topluluk bizleri kadınıyla erkeğiyle, genciyle yaşlısıyla zafere taşıyacaktır. Bu zaferi hem milletvekili seçiminde hem de cumhurbaşkanlığı seçiminde hep birlikte yaşayacağız. Sayın Genel Başkanımız Merak Akşener’i Türkiye’nin zirvesine taşıyacağız” dedi. Sezgin 24 Haziran seçimlerinin diğer seçimlerden ayrı olduğuna vurgu yaparak, “Türkiye’nin kurtuluşu bu seçime bağlıdır. Bizler bu kurtuluş adına, demokrasi adına partililerimizle el ele vererek çok kuvvetli, çok başarılı çalışmalar yapacağız ve zaferle bu seçimi sonuçlandıracağız” dedi.
İYİ Parti İl Başkanı Recep Taner, Kuşadası İlçe Başkanı Hayati Atlı, milletvekili adayları, parti yöneticileri, partililer ve vatandaşların da yoğun bir katılım sağladığı etkinlikte konuşmaların ardından İYİ Parti Kuşadası İlçe Teşkilatının açılışı gerçekleştirildi. İYİ Parti il ve ilçe teşkilatlarıyla birlikte milletvekili adaylarının da hazır bulunduğu törenin ardından partililer ve vatandaşlar iftar yemeğinde dualarla oruçlarını açtı.

Sezgin, “Türkiye’nin kurtuluşu bu seçime bağlıdır” :
Google'da Ara
Sezgin, “Türkiye’nin kurtuluşu bu seçime bağlıdır”