
BİZİM NEYİMİZ VAR!!!!
Seçtiklerimiz tarafından ayrıştırılır olduk, kandırılmaya başkadık.
Bu dil, bu üslup niye!!!!!
Son zamanlarda yaşım gereği Siyasetin bu denli çok acımasız, hakaretvari, hasmane, galiz beyanlarla dolu sataşma ve çetrefilli bir iş olduğuna şahitlik etmedim.
Siyasilerimizin ve onları örnek alan bazı kurum yetkililerimizin, akil görünümlü şahsiyetlerin, akademisyenlerin, devlet erklerinin yerli yersiz birbirlerine karşı hasmane bir şekilde kendi politika ve görüşleri için ağızlarından acımasızca çıkan ağır sözleri ve kelimeleri ile bu ülkenin gerçek sahibi biz CUMHURU yok sayar hale geldiler.
Biz değilmiyiz ki!!!
DEMOKRATİK TEAMMÜLLER GEREĞİ İKTiDAR MENSUPLARINA, HÜKÜMET OLMA İRADESi GÖSTERENLERE bu güzel ülkemizi yönetme ve idare etme ehliyeti verdik.
Ama ne acıdır ki, politik değerleri uğruna geleceğimizi ilgilendiren VE BEKA SORUNUMUZ OLAN terör ve teröristlerle olan mücadelemizi dahi suistimal eder oldular.
Bu sebeple gerek yurt içi, gerekse yurt dışında ülkemiz için, geleceğimiz için, ""Batılı Hak'tan ayırt ederek"" ahlaklı, faziletli, erdemli, liyakatli siyasetçi ile yöneticilerimizi arar olduk
İnandığım değerler doğrultusunda Millet, bayrak, devlet sevdalısı, Milliyetçi, İnançlı, mukaddesatıma düşkün, hak ve hakikatten yana olan, insan haklarına saygılı, adil ve eşitlik ilkelerini savunan, Anayasaya, Demokrasiye, Cumhuriyetimizin Temel Değerlerine bağlı, evrensel hukuka, Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden özümseyen, çağın gerisinde kalmadan hep ileri daima ileri düsturu ile mütevazı yaşayan bir bireyim.
Yukarıda zikrettiğim temel değerlerle yaşayan bir yurttaş olarak siyasilerimize diyorum ki;
Yeter artık; ayrıştırıcı, ötekileştirici politik görüşlerinizden uzak birleştirici ve herkesi kucaklayan tarafsız bir şekilde itidalli ve hoşgörülü olun.
Sizlerde biliyorsunuz ki;
""devlette esas olan devamlılıktır. "" Ve; Devamlılığın en yüksekte tutulması gereken değer ise;
*TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNiN BEKASI VE AKLIDIR. **
Bu değerler de birleşmek te sizlerin, bizlerin, yurttaş olarak hepimizin asli görevidir.
Kamuoyuna Saygılarımla.
HULUSİ KAZANDERE
EMEKLİ ASSUBAY