|
Tweet |
Aydın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği'nin (AYESOB) 3 Mayıs’ta gerçekleşecek olağan genel kurulu öncesi destek açıklamaları gelmeye başladı. Bu kapsamda Aydın Marangozlar Odası yönetimi, AYESOB başkan adaylarından Semih Özmeriç’i destekleme kararı aldı.
Aydın Marangozlar Odası Yönetimi tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
“Aydın Marangozlar Odası olarak, Aydın Esnaf Odaları Birliği seçimlerinde başkan adaylarından Sayın Semih Özmeriç’i destekleme ve yönetiminde yer alma kararı almış bulunmaktayız.
Semih Özmeriç, açıklamasında "Biz hazırlıklarımızı tamamladık. Ekibimizi belirledik. Tavrımız net, yolumuz belli. Tek bir hedefimiz var. Aydın esnaf ve sanatkarını hak ettiği yere taşımak. Bu yönde projelerimiz de ekibimiz de hazır" diyerek seçime kendi ekibiyle gireceğini söyledi.